loader image

Ce inseamna chiptuningul ?

Operatia de chiptuning poate fi facuta in functie de autoturismul dumneavoastra prin doua metode. Prima prin citirea direct pe mufa de diagnoza a acestui soft original (port OBD) sau a doua prin scoaterea ECUului de pe masina si citirea acestuia pe masa printr-un port dedicat. Toate operatiunile se fac de catre o persoana calificata in efectuarea acestor lucrari.

In general operatiunea de modificare a softului dureaza intre 30 si 60 de minute. Modificarile facute de TCM Tuning SRL beneficiaza in de certificat ISO de control al calitatii. Softurile sunt dezvoltate folosind editorul WinOLS, emulator OLS300, logurile si masuratorile de putere se realizeaza in camera dinamometrica CARTEC LPS-2510 4×4 .

Operatia de chiptuning dureaza de la predarea masinii catre personalul TCM pana la livrare aproximativ 3 ore. Rar sunt situatii cand lucrarea poate sa dureze 5-6 ore dar acest lucru va fi anuntat din momentul efectuarii programarii in agenda noastra

Subscribe To Our Newsletter
Subscribe To Our NewsletterJoin our mailing list to receive the latest news and updates from our team.

Cu bucurie si precautie avem deschis la sediul nostru si va asteptam cu drag. Totusi, avand in vedere situatia mondiala care perturba interactiunile sociale, va rugam respectuos ca atunci cand ne vizitati sa tineti cont de urmatoarele masuri pe care le-am luat ca sa impiedicam raspandirea noului coronavirus COVID-19.

Masuri pe care sa le respecte clientii in timpul petrecut la sediul TCM Tuning:

  • Sa nu vina insotiti de alte persoane la sediul firmei pentru a evita stationarea in acelasi loc a unui numar mare de persoane.
  • Sa poarte masca si sa o manevreze corect tot timpul petrecut in sediul firmei (masca nu se atinge cu mana neigienizata, se poarta asa incat sa acopere concomitent nasul si gura, inainte de a o folosi se spala mainile, se aseaza corect pe fata asa incat sa nu fie spatii intre masca si fata).
  • Sa se spele pe maini sau sa se dezinfecteze de indata ce au sosit si ori de cate ori considera ca e nevoie.
  • Sa pastreze distanta de minim 1,5 metri fata de alte persoane.
  • Sa respecte data si ora programarii facuta in prealabil asa incat sa se se suprapuna prezenta mai multor clienti in acelasi timp.
  • Sa stationeze in aer liber la foisor pe perioada executarii lucrarii in cazul in care vremea permite.
  • Sa nu se prezinte la sediul firmei daca au semne de boala sau daca sunt contact direct cu o alta persoana cu semne de boala sau confirmat dar asimptomatic. Vom reprograma lucrarea pentru o alta data aleasa de comun acord.
  • Sa respecte regulile de igiena recomandate de autoritati si regulamentul firmei, sa fie onest si responsabil cu privire la conduita.
  • Sa permita masurarea temperaturii, conform CNSU nr. 24 din 14.05.2020 cu privire la triajul epidemiologic in vigoare pana la noi ordine. In caz contrar nu este permis accesul in incinta.

You have Successfully Subscribed!