loader image

Cresterea puterii motorului fara interferente mecanice.

Cand se construieste un nou motor apar cerinte pe care producatorul trebuie sa le urmeze si intotdeauna proiectantii reusesc sa le depaseasca.

Exceptand clasificarea in functie de tipul autoturismelor pe care respectivul producator va monta acel motor (masini sport, masini de familie, masini de teren etc) apar si cerinte legate de legislatia tarilor in care se vand aceste autoturisme.
Astfel reusita inginerilor incepe sa fie stransa ajungand ca motorul ce initial producea pe banc o putere sa fie strans o data de aceste cerinte legate de poluare in orice tara unde poate ajunge masina dar si marketingul are un cuvant important de spus in puterea cu care se lanseaza motorul.
Astfel totdeauna fiecare producator cand lanseaza un nou motor il pozitioneaza pe aceasi treapta cu a concurentilor sau mai sus cu 10-15CP chiar daca acel motor in unele cazur ar putea avea 30-40CP peste cei lasati pe modelul lansat. Cu anii acesti cai sunt lansati pentru a revigora vanzarile si in general lucru acesta se intampla cand se trece la un face-lift al respectivului model.

Subscribe To Our Newsletter
Subscribe To Our NewsletterJoin our mailing list to receive the latest news and updates from our team.

Cu bucurie si precautie avem deschis la sediul nostru si va asteptam cu drag. Totusi, avand in vedere situatia mondiala care perturba interactiunile sociale, va rugam respectuos ca atunci cand ne vizitati sa tineti cont de urmatoarele masuri pe care le-am luat ca sa impiedicam raspandirea noului coronavirus COVID-19.

Masuri pe care sa le respecte clientii in timpul petrecut la sediul TCM Tuning:

  • Sa nu vina insotiti de alte persoane la sediul firmei pentru a evita stationarea in acelasi loc a unui numar mare de persoane.
  • Sa poarte masca si sa o manevreze corect tot timpul petrecut in sediul firmei (masca nu se atinge cu mana neigienizata, se poarta asa incat sa acopere concomitent nasul si gura, inainte de a o folosi se spala mainile, se aseaza corect pe fata asa incat sa nu fie spatii intre masca si fata).
  • Sa se spele pe maini sau sa se dezinfecteze de indata ce au sosit si ori de cate ori considera ca e nevoie.
  • Sa pastreze distanta de minim 1,5 metri fata de alte persoane.
  • Sa respecte data si ora programarii facuta in prealabil asa incat sa se se suprapuna prezenta mai multor clienti in acelasi timp.
  • Sa stationeze in aer liber la foisor pe perioada executarii lucrarii in cazul in care vremea permite.
  • Sa nu se prezinte la sediul firmei daca au semne de boala sau daca sunt contact direct cu o alta persoana cu semne de boala sau confirmat dar asimptomatic. Vom reprograma lucrarea pentru o alta data aleasa de comun acord.
  • Sa respecte regulile de igiena recomandate de autoritati si regulamentul firmei, sa fie onest si responsabil cu privire la conduita.
  • Sa permita masurarea temperaturii, conform CNSU nr. 24 din 14.05.2020 cu privire la triajul epidemiologic in vigoare pana la noi ordine. In caz contrar nu este permis accesul in incinta.

You have Successfully Subscribed!